Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2017

M.E.R.E.K.A

asalamualaikum ! heeee... xtau nak mula mcmna.. sebenarnya aku memang niat nak tulis blog pasai MALAUN ni dah lama dah.. tapi masa x mengizinkan sebab aku memang niat nak tulis tu spesifik pada setiap sorg yang ada dalam geng "malaun sintok"  TAPI untuk kali ni aku nak fokus tentang kejadian baru-baru ni yang mungkin lawak kalau orang lain dengar.. pengalaman aku yang "kena cabut kuku" sebab "terkepit pintu" x yah gelak k! sakit gilaaa ya Allah... 
and dari sakit tu aku belajar banyak benda.. serius... BANYAK :) and salah satunya about F.R.I.E.N.D S.H.I.P
OKAY! KITA MULA! BISMILLAH..
ini lah SAHABAT SAYA di UUM yang paling terbaik in sya Allah..
nak mula dari sapa dulu ek? okay ina cita skit apa yang jadi dekat ina k.. mula jari ina terkepit pintu kereta and mmg sakit sangat-sangat.. and kena cabut kuku.. and depa ni ada sepanjang proses jari tu nak makin okay and depalah yang banyak tlong sebab pergerakkan ina sangat terbatas.. semua benda banyak yang x…